SOLENCO växer och utbudet av tjänster utökas ständigt!


Senaste tillskotten av tjänster är:

  • Vi erbjuder nu miljöbyggnadssamordning för Miljöbyggnad 3.0 inklusive alla simuleringar och beräkningar som kan ingå samt verifiering enligt MB.

  • Alla typer av simuleringar/beräkningar som kan tänkas behövas inom branschen kan vi erbjuda, tex energi-, klimat- och dagsljussimuleringar för BBR och andra certifieringssystemen. Vilka beräkningar kan vi få möjligheten att bistå just er med?

  • Utöver WELL som är hett på marknad just nu och som fokuserar på hälsa och välbefinnande för människorna i byggnaden kan vi även erbjuda Fitwel – även detta är ett socialt hållbarhetssystem som är enkelt och kostnadseffektivt som bedömer byggnaden inom 7 hälsokategorier. Intresserad av att veta mer?

  • Vi hjälper er gärna med LCA- och LCC-beräkningar/analyser. Vill ni hänga med i utvecklingen inom cirkulär ekonomi?

  • Vill ni ta hållbarhet till nästa nivå är vi dessutom din partner för certifieringssystemet Living Building Challenge som är ett amerikanskt system med både miljömässig och social hållbarhet i fokus som nu kommer till Europa och Sverige. Är ni redo för nästa steg eller veta mer?

På Solenco jobbar vi med alla typer av fastigheter och både inom nyproduktion och befintliga fastigheter. Vi jobbar inom alla typer av verksamhet från bostäder och kommersiella fastigheter till process- och tillverkningsindustri. För oss är det behovet som står i fokus gällande energieffektiv drift och det är behovet oavsett som det är inomhusklimatet eller produktion som vid varje givet tillfälle styr all media i form av ventilation, värme och kyla.

För att uppnå energieffektiv drift är fastighetsautomation en central del i alla demand-responssystem där Solenco har stor erfarenhet i att både projektera och utföra uppdrag inom fastighetsautomation.

Vi ser fram emot att kunna hjälpa Er i ett nära samarbete med miljö, energi och hälsa i fokus. Hör gärna av Er med frågor och funderingar!

Senaste nyheterna från Solenco

Nyhet

Vi fortsätter vår expansion!

Miljö & Hållbarhet utökar teamet ytterligare med Caroline Pålsson från Energiexpert utbildningen på KYH och Elin Thol Larsson från Miljövetarutbildningen med Master på Malmö Universitet.

Nyhet

Anders Sandberg börjar på Solenco

Så här i början av året inleder vi med att välkomna Anders Sandberg till Miljö & Hållbarhetsgruppen.

Nyhet

Grattis Sara!

Sara är från och med idag licensierad Internationell BREEAM in-use assessor.