Vi fortsätter vår expansion!


Miljö & Hållbarhet utökar teamet ytterligare med Caroline Pålsson från Energiexpert utbildningen på KYH och Elin Thol Larsson från Miljövetarutbildningen med Master på Malmö Universitet.

Båda är tänkta att stärka upp certifieringsarbetet men främst arbeta med Breeam in-use men på längre sikt kanske även Breeam, eller andra certifieringssystem. Det händer massor i vår bransch och många vill ha vår hjälp vilket vi så glada för.

Vi önskar Caroline & Elin varmt välkomna till teamet!

Anders Sandberg börjar på Solenco


Så här i början av året inleder vi med att välkomna Anders Sandberg till Miljö & Hållbarhetsgruppen. Anders kommer närmst från entreprenad/projektledningssidan och har arbetat en del med både Breeam och Miljöbyggnad. Välbehövligt med stöd på certifieringssidan så välkommen till teamet Anders!

Vi sponsrar Team Rynkeby


Team Rynkeby fortsätter att göra ett fantastiskt arbete med insamling av pengar till barn med cancer och deras familjer. Detta är något vi på Solenco vill stötta och har därför under 2021 blivit sponsor till Team Rynkeby.

Solenco Automation tar in stort projekt på Malmö Arena


Solenco Automation AB har under våren arbetat med ett av sina största uppdrag hittills. Byte av styr- och övervakningssystemet på Malmö Arena. Befintliga DUC:ar för byggnadsautomationssystemet har bytts ut till nya DUC:ar av fabrikat Bastec BAS2 version 7.3.

Bravida Sverige är underentreprenör och utför ombyggnadsarbetet och revidering av apparatskåpsscheman för 41 st skåp.

Läs mer här – Projekt Malmö Arenan