Vi fortsätter vår expansion!


Miljö & Hållbarhet utökar teamet ytterligare med Caroline Pålsson från Energiexpert utbildningen på KYH och Elin Thol Larsson från Miljövetarutbildningen med Master på Malmö Universitet.

Båda är tänkta att stärka upp certifieringsarbetet men främst arbeta med Breeam in-use men på längre sikt kanske även Breeam, eller andra certifieringssystem. Det händer massor i vår bransch och många vill ha vår hjälp vilket vi så glada för.

Vi önskar Caroline & Elin varmt välkomna till teamet!

Anders Sandberg börjar på Solenco


Så här i början av året inleder vi med att välkomna Anders Sandberg till Miljö & Hållbarhetsgruppen. Anders kommer närmst från entreprenad/projektledningssidan och har arbetat en del med både Breeam och Miljöbyggnad. Välbehövligt med stöd på certifieringssidan så välkommen till teamet Anders!

Vi välkomnar Sanae Maass


Hon börjar på Miljö & Hållbarhetsavdelningen där hon kommer ingå i beräkningsgruppen. Sanae har läst KYH utbildning till Energiexpert och har gjort sin praktik på tex NCC. Välkommen till Solenco!

Miljö & Hållbarhet växer ytterligare


Vi välkomnar Milad Hashemi till Solenco som ett led i att stärka vår beräknings- och miljöbyggnadsgrupp. Milad har gedigen erfarenhet inom energi på bostadssidan och vill nu testa vingarna inom konsultvärlden. Välkommen Milad!

Miljö & Hållbarhet växer


Idag välkomnar vi Jenny Knutsson till Solenco Miljö & Hållbarhet. Jenny har lång erfarenhet av såväl EPDer som material och kemistkunskap. Detta ger nya väldigt värdefulla kompetenser till Solenco. Välkommen i teamet Jenny!