Fokus på hållbara och lönsamma investeringar med långsiktiga kundrelationer

Tjänster

Nedan finner du detaljerad information om de tjänster vi erbjuder.

VVS

Solenco erbjuder lönsamma- och tidseffektiva VVS-lösningar där vi producerar handlingar efter beställarens behov med rätt detaljnivå och kvalité i fokus.

Läs mer

Inventeringar och mätningar

”Att mäta är att veta” – Om man utgår från fakta är det lättare att ta bra beslut som man känner sig trygg i. Att mäta och dokumentera tillhör vårt dagliga arbete vilket lägger grunden till ett bra beslutsunderlag.

Läs mer

Hållbarhet och miljö

Solenco har ett brett utbud av tjänster inom Hållbarhet & Miljö. Klicka dig vidare för ett läsa mer om våra specifika tjänster.

Läs mer

Automation

Solenco bistår med kunskap inom hela kedjan av automation. Från projektering och rådgivning till samordning och entreprenader. Alltid med lösningar utifrån kundens behov.

Läs mer

Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar som håller er uppdaterade på nya krav och förutsättningar. Vi skräddarsyr uppläggen och anpassar dem utefter era behov och önskemål.

Läs mer

Energi

Vi tillhandahåller bl.a: fullständiga kartläggningar, KPI:er för processmaskiner, mätningar, pannoptimeringar, optimeringar av kylmaskiner och värmepumpar, bränsle och konvertering, ångsystem, energientreprenader, utbildningar och beräkningar.

Läs mer